+40 364 149 715
  • Romania
  • English
  • French
  • German
Ne găsiți și pe:

Amantul înşelat

Amantul înşelat

Amantul înșelat, de Orlin Diakov este o comedie năucitoare, a la Tarantino, care abordează lupta dintre doi bărbați pentru FEMEIA care face parte din destinul amândurora. O întâlnire în parc între soț si amant și o oră de haz pe seama luptei fără scrupule dintre cei doi. Regula este că nu există reguli. Se iau ostateci, se leagă cu catușele de bancă, se îmbrâncesc, se împrietenesc, se îmbată... Ne regăsim mulți în aceste două personaje... chiar dacă nu recunoaștem acest lucru.
​Spectacolul a avut premiera la Stuttgart, a fost în turneu în Canada - Toronto, Ottawa, Montreal, s-a jucat în premieră mondială în Cuba, la Havana, la Nurnberg, Stockolm, a avut peste 20 de reprezentații în România și a primit invitații din Spania, China, Mexic, Noua Zeelandă, S.U.A. și Australia.

Biletele pot fi cumpărate de la Centrul Cultural ”Arta”, de luni până vineri între orele 08:00 - 16:00, până în ziua spectacolului. Prețul unui bilet este de 12 lei.
Accesul în sala de spectacol va fi permis până la ora 17:50.

Cauta

Find more about Weather in Dej, RO
pret-benzina.ro

Trafic web

ROMÂNIA
JUDEŢUL CLUJ
PRIMĂRIA MUNICIPIULUI DEJ
Str. 1 Mai nr. 2, Dej

Telefon: +40 364/ 149 715
Adresa email: cniptdej@gmail.com

Abonati-va la newsletter
CAPTCHA Image [ Different Image ]

Pentru cele mai noi informatii.

www.inforegio.ro
Investim in viitorul tau! Proiect selectat in cadrul Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European pentru Dezvoltare Regionala.
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro

Copyright 2015 - 2018. UAT Dej