+40 364 149 715
  • Romania
  • English
  • French
  • German
Ne găsiți și pe:

Concert de Primăvară

Concert de Primăvară

Primăria Municipiului Dej invită dejenii luni, 5 martie, de la ora 18:00, la un Concert de Primăvară.

Evenimentul, care va avea loc la Centrul Cultural ”Arta ” are ca protagoniști nume cunoscute ale scenei muzicale românești.

În prima parte a serii va concerta  Grupul Ad Libitum Voices, unul dintre primele grupuri vocale din Romania ce adoptă stilul pop-opera, grup cu o bogată activitate artistică, cunoscut și de pe scena concursului X Factor 2017 .

Cea de a doua parte a concertului îi aparține îndrăgitului cântăreț Gabriel Dorobanțu, interpretul șlagărelor “Hai, vino, iar în gara noastră mică” și “Să nu vii iar să mă cauți”, melodii intrate în patrimoniul de hituri al muzicii ușoare românesti.

Biletele pentru concert pot fi cumpărate începând din 28 februarie de la Centrul Cultural Arta  între orele 8.00-16.00 până în ziua spectacolului precum și de la Librăria din incinta Muzeului Municipal Dej în zilele de miercuri, joi, vineri și sâmbătă, între orele 09.00-17.00. Le recomandăm doritorilor să își procure biletele din timp, locurile în sala de spectacol fiind limitate.

Prețul unui bilet este de 12 lei.

Accesul în sala de spectacol va fi permis până la ora 17 :50.

” Vă așteptăm să începem primăvara în ritmurile muzicii de calitate, bucurându-ne de soliștii care ne vor încânta pe scenă, într-un concert special organizat și dedicat nouă”.

Cauta

Find more about Weather in Dej, RO
pret-benzina.ro

Trafic web

ROMÂNIA
JUDEŢUL CLUJ
PRIMĂRIA MUNICIPIULUI DEJ
Str. 1 Mai nr. 2, Dej

Telefon: +40 364/ 149 715
Adresa email: cniptdej@gmail.com

Abonati-va la newsletter
CAPTCHA Image [ Different Image ]

Pentru cele mai noi informatii.

www.inforegio.ro
Investim in viitorul tau! Proiect selectat in cadrul Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European pentru Dezvoltare Regionala.
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro

Copyright 2015 - 2018. UAT Dej