+40 364 149 715
  • Romania
  • English
  • French
  • German
Ne găsiți și pe:

Programul Sălii Multimedia 3D în perioada 19.07 - 25.07.2019

  • Acasa
  • Stiri
  • Programul Sălii Multimedia 3D în perioada 19.07 - 25.07.2019
Programul Sălii Multimedia 3D în perioada 19.07 - 25.07.2019

Primăria Municipiului Dej anunță programul Sălii Multimedia 3D din incinta Muzeului Municipal Dej, în perioada 19.07 - 25.07.2019.

VINERI - 19.07.2019
          ORA 16:00 ABSOLUTELY ANYTHING (”ABSOLUT TOTUL”, COMEDY / SCI-FI; A.G, 82 MIN.)

        Neil Clarke (Simon Pegg) este un profesor londonez pe care succesul in cariera si in dragoste il cam ocolesc. El va ajunge insa sa decida, fara sa stie, soarta Pamantului odata ce Consiliul Intergalactic al Formelor de Viata Superioare (o adunatura de extraterestri grotesti) ii da puteri nelimitate pentru a determina daca el, ca reprezentant al omenirii, are suficient discernamant incat sa foloseasca aceste puteri pentru a face bine.

       In timp ce se obisnuieste cu ideea de atotputernicie, Neil incearca sa castige dragostea vecinei de jos, Catherine (Kate Beckinsale). La randul ei Catherine se lupta cu o sefa capricioasa si cu un fost iubit obsedat, Colonelul Grant, care bineinteles nu putea fi decat american. Tarasenia in care e prins Neil nu e completa fara interventia cainelui acestuia, Dennis (vocea lui Robin Williams, in ultimul sau rol) si fara Ray (Sanjeev Bhaskar), prietenul lui cel mai bun.

       Filmul surprinde cat de imbatatoare dar si cat de nociva poate fi puterea absoluta, intr-un mod cat se poate de comic, bineinteles. Ramane de vazut daca Neil va face alegerile corecte.

                             

SÂMBĂTĂ - 20.07.2019
         ORA 11:00 THE SECRET LIFE OF PETS ( ”SINGURI ACASĂ„ FILM ANIMAȚIE, DUBLAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ, 3D A.G., 89 MIN

          Illumination Entertainment și Universal Pictures prezintă cel de-al cincilea lor proiect comun, animația SINGURI ACASĂ, o comedie despre ce fac animăluțele noastre de companie după ce noi plecăm la serviciu sau la școală zi de zi.

          Superstarurile Eric Stonestreet și Kevin Hart debutează ca voci de animație de lung metraj, și lor li se alătură Ellie Kemper, Lake Bell, Jenny Slate, Bobby Moynihan, Hannibal Buress și Albert Brooks.

         Producători sunt Chris Meledandri, fondator și CEO Illumination, împreună cu Janet Healy, colaboratoarea sa de lungă durată, iar regizori sunt Chris Renaud (Despicable Me, Despicable Me 2) și Yarrow Cheney. Scenariul le aparține lui Brian Lynch, Cinco Paul & Ken Daurio.

                               

          ORA 16:00 ABSOLUTELY FABULOUS (”ABSOLUT FABULOS”, COMEDY, A.P-12 ANI., 87 MIN)

          Edina Monsoon și Patsy Stone (Jennifer Saunders și Joanna Lumley) trăiesc în continuare viața fascinantă cu care sunt obișnuite: fac cumpărături, beau și merg în cele mai tari cluburi din Londra. Dar când o împing din greșeală pe Kate Moss în râul Thames la o petrecere, Eddy și Patsy se trezesc implicate într-o nebunie media. Ele fug fără niciun ban pe Riviera franceză și pun la cale un plan ca să se ascundă aici pentru totdeauna și să trăiască o viață de lux.

                               

MARȚI - 23.07.2019
         ORA 16:00 BLOOD („JUDECATĂ CRIMINALĂ”, THRILLER; N-15 ANI., 90 MIN.)

          Thriller-ul Blood ne prezintă crizele morale și decăderea unei familii de polițiști. Doi frați, sufocați de umbra tatălui lor, care le-a fost și șef în poliție, trebuie să investigheze o crimă pe care ei înșiși au comis-o.

                               

MIERCURI - 24. 07.2019
        ORA 16:00 BLEED FOR THIS („TRUP ȘI SUFLET DRAMA/BIOGRAPHY N.-15 ANI 100 MIN)

         Fascinanta poveste a campionului mondial la box Vinny Pazienza care, după un accident de mașină în urma căruia nu se știa dacă va mai putea merge, a făcut una dintre cele mai spectaculoase reveniri din istoria sportului.

                           

JOI- 25.07.2019
       ORA 16:00 THE ACCOUNTANT (”CIFRE PERICULOASE”, THRILLER, N -15 ANI, 123 MIN)

        Câştigător a două premii Oscar, actorul Ben Affleck ("Batman vs. Superman: Zorii Dreptăţii") este Christian Wolff, un savant matematician care are o relaţie mai bună cu numerele decât cu oamenii, în drama regizată de Gavin O'Connor "The Accountant: Cifre periculoase".
        Sub o acoperire anostă, Christian ţine contabilitatea unora dintre cele mai periculoase organizaţii criminale din lume. În momentul în care autorităţile ajung pe urmele lui, acesta îşi oferă serviciile unui client legitim: o companie de robotică în al cărui bilanţ apar discrepanţe de milioane de dolari. Lupta pentru supravieţuire începe atunci când Chstistian descoperă neregulile financiare din firmă.

                               

DRAGI SPECTATORI,
BILETELE POT FI PROCURATE DIN INCINTA LIBRĂRIEI MUNICIPALE DEJ DE MARȚI PÂNĂ SÂMBĂTĂ, ÎN INTERVALUL ORAR 8:00- 16:00, CU MAXIM O ZI ÎNAINTE DE RULAREA FILMULUI SAU CU O ORĂ ÎNAINTEA RULĂRII FILMULUI.
BILETELE SE VÂND ÎN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE! ÎN CAZUL ÎN CARE VOR EXISTA MAI MULTE SOLICITĂRI, FILMUL VA MAI FI
RULAT ÎNCĂ O DATĂ, DUPĂ PRIMA PROIECȚIE.
ACCESUL ÎN SALĂ CU MÂNCARE ȘI BĂUTURI ALCOOLICE ESTE INTERZIS!

VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE!

Cauta

Find more about Weather in Dej, RO
pret-benzina.ro

Trafic web

ROMÂNIA
JUDEŢUL CLUJ
PRIMĂRIA MUNICIPIULUI DEJ
Str. 1 Mai nr. 2, Dej

Telefon: +40 364/ 149 715
Adresa email: cniptdej@gmail.com

Abonati-va la newsletter
CAPTCHA Image [ Different Image ]

Pentru cele mai noi informatii.

www.inforegio.ro
Investim in viitorul tau! Proiect selectat in cadrul Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European pentru Dezvoltare Regionala.
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro

Copyright 2015 - 2019. UAT Dej