+40 364 149 715
  • Romania
  • English
  • French
  • German
Ne găsiți și pe:

Programul Sălii multimedia 3D în perioada 16,.11 - 22.11.2018

  • Acasa
  • Stiri
  • Programul Sălii multimedia 3D în perioada 16,.11 - 22.11.2018
Programul Sălii multimedia 3D în perioada 16,.11 - 22.11.2018

Primăria Municipiului Dej anunță programul Sălii Multimedia 3D din incinta Muzelui Municipal Dej, în perioada 16.11 -22.11.2018.

VINERI - 16.11.2018
           ORA 16:00 MAD MAX FURY ROAD 3D (” MAD MAX”, ACTION/DRAMA/SCI-FI ,N. -15 ANI 120MIN. )

           Creatorul legendarei francize „Mad Max”, George Miller ocupă din nou scaunul regizoral și aduce, din mai, pe marile ecrane „Mad Max: Drumul Furiei”, o nouă incursiune în universul exploziv al lui Max Rockatansky.

           Urmărit de un trecut turbulent, Mad Max prefera să călătorescă de unul singur și să nu iși facă prieteni. În ciuda convingerilor sale, se alătură unui grup de supraviețuitori ai deșertului, conduși de implacabila luptătoare Imperator Furiosa. Aceștia sunt urmăriți permanent și atacați de tiranul Immortan Joe care îi suspectează că i-au furat cea mai de preț posesie.

          În „Mad Max: Drumul Furiei”, cel de-al patrulea film din istoria francizei, Tom Hardy interpretează rolul principal, iar din distribuție mai fac parte Charlize Theron, Nicholas Houllt, Hugh Keays-Byrne, Nathan Jones, Josh Helman și Rosie Huntington-Whiteley.

                                 

 

SÂMBĂTĂ - 17.11.2018
             ORA 11:00 VAIANA( , ANIMAȚIE, DUBLAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ, A. G., 103 MIN.)

              Cu două milenii în urmă, Moana, o navigatoare înnăscută, pornește în căutarea unei insule legendare din Oceania. Călătoria i-l va scoate în cale pe semizeul Maui, care o va ajuta să traverseze oceanul dezlănțuit, într-o extraordinară aventură plină de experiențe neobișnuite. Miza este și ea ieșită din comun: ceea ce găsește pe insulă ar putea-o ajuta pe Moana să-și salveze familia.

                                  

 

             ORA 13:00-15:00 EXISTĂ POSIBILITATEA ÎNCHIRIERII SĂLII MULTI MEDIA PENTRU ANIVERSĂRI ( PENTRU MAI MUILTE INFORMATII SUNATI LA NR 0264212525- MUZEUL MUNICIPAL DEJ)

             ORA 16:00 AMERICAN PASTORAL (”PASTORALA AMERICANĂ” CRIME / DRAMA A.P.-12 ANI, 104 MIN. )

              Filmul este adaptarea romanului premiat cu Pulizer al lui Philip Roth, ce spune povestea lui Seymour "Swede" Levov, fost atlet vedetă din Newark, New Jersey, căsătorit cu o frumusețe locală. El moștenește afacerea tatălui și viața lui pare să fie perfectă, până când fiica sa decide să se alăture unei mișcări revoluționare și să comită un act de terorism în timpul Războiului din Vietnam.

                                  

 

MARȚI - 20.11.2018

            ORA 16:00 THE CAPTIV (”CAPTIV”, CRIME/DRAMA/MISTERY, A.P.12 ANI , 112 MIN.)

             CAPTIV un thriller psihologic despre răpirea unui copil, trăirile și acțiunile complexe ale celor implicați care fac legătura între victimă , familie, răpitori și anchetatori. Frumusețea artei, a filmului și a interpretării derivă din poveștile care pătrund în mințile și în inimile oamenilor, determinându-i să pună la punct misterul celor întamplate. CAPTIV - un thriller psihologic plin de suspans. Din 5 septembrie, în cinematografe. Film distribuit de Odeon.

                                 

 

MIERCURI -21.11.2018

            ORA 16:00 THE BLUE LAGOON (”LAGUNA ALBASTRĂ”, DRAMA/ROMANCE, A.G., 100 MIN.)

             Frumusețea luxuriantă și splendoarea unui tărâm de vis din Sudul Pacificului sunt surprinse în romanul lui Henry De Vere Stacpoole, din 1903. Doi copii și un bucătar de pe un vas supraviețuiesc în urma unui naufragiu și reușesc să ajungă în siguranță pe o insulă tropicală. Totuși, curând, bucătarul moare, și tinerii nostri eroi rămân acum singuri. Anii trec, iar Emmeline și Richard devin parcă o parte naturală din paradisul ce-i înconjoară. Ei descoperă singuri schimbarile care au loc atât pe plan fizic, cât și emoțional o dată cu vârsta adolescenței. Ei se joacă, se ceartă și descoperă o dragoste sinceră, nevinovată care, în cele din urmă, va avea ca rezultat un copil. Civilizația e undeva foarte departe de ei și Emmelin și Richard nu știu dacă vor mai avea ocazia să dea ochii cu alți oameni.

                                 

 

JOI- 22.11.2018
            ORA 16:00 ABSOLUTELY ANITHING (”ABSOLUT TOTUL ”, COMEDY/SCI-FI A.P. - 12.ANI, 82 MIN.)

            Neil Clarke (Simon Pegg) este un profesor londonez pe care succesul in cariera si in dragoste il cam ocolesc. El va ajunge insa sa decida, fara sa stie, soarta Pamantului odata ce Consiliul Intergalactic al Formelor de Viata Superioare (o adunatura de extraterestri grotesti) ii da puteri nelimitate pentru a determina daca el, ca reprezentant al omenirii, are suficient discernamant incat sa foloseasca aceste puteri pentru a face bine.

          In timp ce se obisnuieste cu ideea de atotputernicie, Neil incearca sa castige dragostea vecinei de jos, Catherine (Kate Beckinsale). La randul ei Catherine se lupta cu o sefa capricioasa si cu un fost iubit obsedat, Colonelul Grant, care bineinteles nu putea fi decat american. Tarasenia in care e prins Neil nu e completa fara interventia cainelui acestuia, Dennis (vocea lui Robin Williams, in ultimul sau rol) si fara Ray (Sanjeev Bhaskar), prietenul lui cel mai bun.

          Filmul surprinde cat de imbatatoare dar si cat de nociva poate fi puterea absoluta, intr-un mod cat se poate de comic, bineinteles. Ramane de vazut daca Neil va face alegerile corecte.

                                  

 

DRAGI SPECTATORI,


BILETELE POT FI PROCURATE DIN INCINTA LIBRĂRIEI MUNICIPALE DEJ DE MARȚI PÂNĂ SÂMBĂTĂ, ÎN INTERVALUL ORAR 8:00 - 16:00, CU MAXIM O ZI ÎNAINTE DE RULAREA FILMULUI SAU CU O ORĂ ÎNAINTEA RULĂRII FILMULUI.

BILETELE SE VÂND ÎN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE!

ÎN CAZUL ÎN CARE VOR EXISTA MAI MULTE SOLICITĂRI, FILMUL VA MAI FI RULAT ÎNCĂ O DATĂ, DUPĂ PRIMA PROIECȚIE.

ACCESUL ÎN SALĂ CU MÂNCARE ȘI BĂUTURI ALCOOLICE ESTE INTERZIS!

VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE!

Cauta

Find more about Weather in Dej, RO
pret-benzina.ro

Trafic web

ROMÂNIA
JUDEŢUL CLUJ
PRIMĂRIA MUNICIPIULUI DEJ
Str. 1 Mai nr. 2, Dej

Telefon: +40 364/ 149 715
Adresa email: cniptdej@gmail.com

Abonati-va la newsletter
CAPTCHA Image [ Different Image ]

Pentru cele mai noi informatii.

www.inforegio.ro
Investim in viitorul tau! Proiect selectat in cadrul Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European pentru Dezvoltare Regionala.
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro

Copyright 2015 - 2018. UAT Dej