+40 364 149 715
  • Romania
  • English
  • French
  • German
Ne găsiți și pe:

Programul Sălii multimedia 3D în perioada 16.10 - 18.10.2018

  • Acasa
  • Stiri
  • Programul Sălii multimedia 3D în perioada 16.10 - 18.10.2018
Programul Sălii multimedia 3D în perioada 16.10 - 18.10.2018

Primăria Municipiului Dej anunță programul Sălii Multimedia 3D din incinta Muzelui Municipal Dej, în perioada 21.09 -27.09.2018.

 

MARȚI - 16.10.2018

ORA 16:00 DEAR ELEANOR (” SCRISORI PENTRU ELEANOR”, ADVENTURE /COMEDIE, A.P.-12, 86 MIN.)

            Dear Eleanor prezinta povestestea a doue fete de 14 ani, Ellie si Max, care calatoresc in anul 1962 prin America in cautarea lui Eleanor Roosevelt si a mamei lui Ellie. Calatoria lor secreta incepe in Manteca, California. Destinatia finala este New York City. Pe drum sunt jefuite de un barbat ce seamana cu Warren Beatty si ajutate de matusa lui Max, Daisy. Cand Ellie isi pierde speranta ca isi va mai gasi mama vreodata, matusa Daisy incerca sa descopere ce le va astepta la casa lui Eleanor Roosevelt, si de ce acolo nu va fi sfarsitul calatoriei, ci doar inceputul.

           Filmul este regizat de Garry Marshall, iar Beloved Pictures a rezervat dreturile pentru scenariu in Octombrie 2008. In film joaca AnnaSophia Robb, Abigail Breslin si fratele ei, Spencer Breslin.

                            

 

MIERCURI - 17.10.2018

ORA 16:00 THE GAMBLER (”JUCĂTORUL”, DRAMA /CRIME, A.P..-12 ANI., 106 MIN.)

             Actorul nominalizat la premiile Oscar, Mark Wahlberg ofera o „performanta care ii defineste cariera” in rolul lui Jim Bennett, un profesor de limba engleza care duce in secret o viata de jucator pe mize mari. Cand Jim este fortat sa se imprumute de la un cunoscut gangster, el le pune in pericol viata celor dragi. In timpul scurt pe care il are la dispozitie, el trebuie sa patrunda in lumea interlopa si sa riste pentru a nu pierde totul. John Goodman, Brie Larson si castigatoarea premiului Oscar, Jessica Lange fac parte si ei din distributia The Gambler.

                                 

 

JOI- 18.10.2018

ORA 16:00 A KIND OF MURDER ( ”O ALTFEL DE CRIMĂ”, DRAMA/ CRIME, N.-15.,91 MIN.)

       În anii '60 în New York, Walter Stackhouse (Patrick Wilson) este un arhitect de succes căsătorit cu frumoasa Clara (Jessica Biel), ducând o viață aparent perfectă. Dar fascinația lui legată de o crimă nerezolvată îl conduce într-o spirală haotică, fiind forțat să se joace de-a șoarecele și pisica cu un criminal inteligent și cu un detectiv deosebit de ambițios, în același timp născându-se în el o pasiune pentru o altă femeie.

                            

 

 

DRAGI SPECTATORI,

BILETELE POT FI PROCURATE DIN INCINTA LIBRĂRIEI MUNICIPALE DEJ DE MARȚI PÂNĂ SÂMBĂTĂ, ÎN INTERVALUL ORAR 8:00 - 16:00, CU MAXIM O ZI ÎNAINTE DE RULAREA FILMULUI SAU CU O ORĂ ÎNAINTEA RULĂRII FILMULUI.

 

BILETELE SE VÂND ÎN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE!

ÎN CAZUL ÎN CARE VOR EXISTA MAI MULTE SOLICITĂRI, FILMUL VA MAI FI RULAT ÎNCĂ O DATĂ, DUPĂ PRIMA PROIECȚIE.

ACCESUL ÎN SALĂ CU MÂNCARE ȘI BĂUTURI ALCOOLICE ESTE INTERZIS!

VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE!

Cauta

Find more about Weather in Dej, RO
pret-benzina.ro

Trafic web

ROMÂNIA
JUDEŢUL CLUJ
PRIMĂRIA MUNICIPIULUI DEJ
Str. 1 Mai nr. 2, Dej

Telefon: +40 364/ 149 715
Adresa email: cniptdej@gmail.com

Abonati-va la newsletter
CAPTCHA Image [ Different Image ]

Pentru cele mai noi informatii.

www.inforegio.ro
Investim in viitorul tau! Proiect selectat in cadrul Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European pentru Dezvoltare Regionala.
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro

Copyright 2015 - 2018. UAT Dej