+40 364 149 715
  • Romania
  • English
  • French
  • German
Ne găsiți și pe:

Programul Sălii multimedia 3D în perioada 20.04-26.04.2018

  • Acasa
  • Stiri
  • Programul Sălii multimedia 3D în perioada 20.04-26.04.2018
Programul Sălii multimedia 3D în perioada 20.04-26.04.2018

 

VINERI - 20.04.2018

ORA 17:00   THE MAZE RUNNER („LABIRINTUL: EVADARE”, FILM ACȚIUNE, MISTER, S.F., A.P. - 12 ANI, 109 MIN.)

              Thomas se trezește într-un lift care urcă încet. Când liftul se oprește și ușile se deschid, ajunge în mijlocul unei colonii de băieți care îl întâmpină în Luminiș - un vast spațiu deschis înconjurat de ziduri uriașe de beton. Mintea lui Thomas este pustie. Nu știe unde este și de unde a venit; nu își amintește cine sunt părinții lui, ce trecut a avut sau măcar cum se numește.
Thomas și ceilalți nu știu cum sau de ce au ajuns în Luminiș. Știu doar că în fiecare dimineață se deschid uriașele uși de beton care dau spre Labirint. Ușile se închid în fiecare seară, la apusul soarelui. La fiecare 30 de zile, liftul aduce un nou băiat. Comportamentul Labirintului fiind previzibil, sosirea lui Thomas era așteptată. Dar, cu mai puțin de o săptămână după aceea, se produce un eveniment neașteptat: ușile liftului se deschid din nou, scoțând-o la iveală pe Teresa, prima fată care ajunge în Luminiș.
            Thomas află că fiecare locuitor al Luminișului are un rol de jucat, de la grădinărit și construcții la calitatea de alergător de elită care cartografiază zidurile Labirintului ce îi ține captivi, ziduri care își schimbă configurația în fiecare noapte. Alergătorii Labirintului se luptă cu timpul, încercând să acopere o suprafață cât mai mare până la sfârșitul zilei, când Labirintul se încuie, iar pe coridoarele structurii de beton încep să dea târcoale ucigătorii Grievers, entități biomecanice.
            Chiar și ca nou-venit, Thomas are o senzație neliniștitoare de familiaritate cu Luminișul și cu Labirintul. Ceva zăvorât în amintirile lui ar putea fi cheia care să rezolve misterele Labirintului și poate chiar pe ale lumii de dincolo de acesta.

           https://www.youtube.com/watch?v=AwwbhhjQ9Xk

MARȚI - 24.04.2018

ORA 17:00   THE JUDGE („JUDECĂTORUL”, FILM DRAMĂ , A.P. -12 ANI, 136 MIN.)

             Robert Downey Jr. este Hank Palmer, un avocat de succes care se întoarce în orașul natal pentru înmormântarea mamei sale. Însă odată ajuns aici află că tatăl său, judecător cu greutate (Robert Duvall), este principalul suspect al unei crime controversate. În timp ce investighează cazul și pregătește o apărare indestructibilă pentru tatăl său în sala de judecată, Hank reîncepe să se apropie de familia pe care a părăsit-o cu mulți ani în urmă. 
            Din 5 decembrie, pe marile ecrane, „Judecătorul” va scoate la iveală ițele unui caz complicat, dar și trecutul traumatizant al unui avocat aparent cinic și lipsit de conștiință.Warner Bros. Pictures și Village Roadshow Pictures îi aduc pentru prima dată împreună pe marile ecrane pe prodigioșii actori Robert Downey Jr. și Robert Duvall în „Judecătorul”. Filmul distribuit în țară de către Freeman Entertainment îi mai prezintă în rolurile secundare pe la fel de talentații Vera Farmiga, Billy Bob Thornton și Vincent D'Onofrio.

            https://www.youtube.com/watch?v=lunCwT3gB_Y

MIERCURI - 25.04.2018

ORA 17:00   THE BIRTH OF A NATION (BIOGRAFIE, DRAMĂ, ISTORIE, N.-15 ANI, 120 MIN.)

            Plasat in perioada antebelica din Sud, Nasterea Unei Natiuni il urmareste pe Nat Turner (Nate Parker), un sclav predicator autodidact, al carui proprietar cu probleme financiare, Samuel Turner (Armie Hammer), accepta o oferta de a folosi predica lui Nat pentru a subjuga sclavii. In timp ce este martorul nenumaratelor atrocitati impotriva sa si a celorlalti sclavi, Nat orchestreaza o revolta cu speranta de a conduce poporul sau spre libertate.

            https://www.youtube.com/watch?v=n_stCQ826Jw

JOI - 26.04.2018

ORA 17:00     GONE GIRL („FATA DISPĂRUTĂ”, DRAMĂ, MISTER, N.-15 ANI, 143 MIN.)

Regia: David Fincher
Distribuția: Rosamund Pike, Neil Patrick Harris, Missi Pyle, Ben Affleck

         Se pare că arta cinematografică se întoarce precum fiul risipitor la bază și anume, la literatură. Ecranizările sunt în mare vogă, iar rezultatele nu sunt deloc de neglijat. Gone Girl este o adaptare a romanului cu același nume, roman ce a reprezentat un real succes în anul 2012, fiind cea mai tare senzație a anului după unii critici, exceptând, bineînțeles, Fifty Shades of Grey. Ultimul dintre cele trei romane ale autoarei Gillian Flynn, Gone Girl, tradus atât de simplu Fata dispărută, reprezintă, așa cum autoarea a precizat în câteva interviuri, o incursiune în psihologia și dinamica unei relații de lungi durată. Incursiune strecurată de data aceasta prin lirica morbidă a lui David Fincher.

           Povestea are în prim plan cuplul Nick – Amy, doi scriitori fără serviciu, cuplul ideal ce își promite să nu ajungă ca majoritatea cuplurilor în care supunerea și manipularea sunt ingredientele de bază. În schimb, cei doi ajung o senzație națională în momentul în care fata dispare în ziua aniversării a cinci ani de căsnicie. Suspansul se întețește cu fiecare scenă căci ceea ce părea inițial o răpire se transformă într-o posibilă crimă casnică pentru ca apoi să ia forma unei căutări de comori sau mai degrabă a unei soții/unui soț ideal.

           Subiectul se construiește și ia amploare pe măsură ce camera se plimbă cu serenitate peste timpurile trecute, pline de poezie și magie, primul sărut, cererea în căsătorie, primii ani de căsnicie…iar apoi cu brutalitate peste amintirile dureroase provocate de ultimii ani, când relația dintre cei doi părea dată uitării, din motive dintre cele mai ciudate. Prim-planurile, precum și planurile estompate, în care imaginea de poveste este cu atât mai credibilă, sunt tehnicile prin care regizorul combină cele două lumi – a magiei pure, incipiente a relației de cuplu și cea a sumbrei lâncezeli ce erodează o relație, ducând-o chiar la extreme, așa cum se întâmplă în cazul de față. Totuși, am dedus eu, trebuie sa fii foarte ghinionist să ai parte de o astfel de aniversare!

           Seva filmului constă în vinovăția ce se răsfrânge asupra lui Nick la fiecare nouă scenă, inducând spectatorului fie o stare de suspiciune și de revoltă, fie una de haz ….de necaz! Partea frumoasă a filmului, și cred că-mi dau seama de ea abia acum!, e că spectatorul nu poate fi totuși păcălit prea ușor. Nebunia plutește în aer și nu i te poți opune și cu atât mai puțin personajul feminin principal!

          Cu siguranță, Gone Girl dă startul cursei pentru Oscar. Rosamund Pike și Ben Affleck au fost extraordinari, Ben întărindu-ne convingerea că viața de cuplu îi face bine, și mă refer la realitate de data aceasta! Dacă acum doi ani ne demonstra că are talent la regie cu Argo, de data aceasta ne demonstrează că zâmbetul îi poate fi fatal nevestei!

           Cu toții știm că cuplul reprezintă un punct de interes pentru toată lumea, în special acum când mai mult ca oricând individul tânjește după o formă de libertate pe care nici el nu o înțelege. Însă, de data aceasta frica de dispariție a identității din cauza relației de cuplu este transpusă la un nivel mult mai brutal, mai real și mai dureros fizic, și anume dispariția fizică a persoanei. Și pentru ca toate problemele stringente ale societății actuale să fie atinse, frica de dispariție se contopește cu dorința de acceptare necondiționată de către cei din jur. Și uite așa trecem în revistă și psihopatia! Ca să nu mai vorbim de copilăria lipsită de dragoste părintească cu efecte pe parcursul întregii vieți.

            https://www.youtube.com/watch?v=esGn-xKFZdU

DRAGI SPECTATORI,

BILETELE POT FI PROCURATE DIN INCINTA LIBRĂRIEI MUNICIPALE DEJ DE MARȚI PÂNĂ SÂMBĂTĂ, ÎN INTERVALUL ORAR 8:00 - 16:00, CU MAXIM O ZI ÎNAINTE DE RULAREA FILMULUI SAU CU O ORĂ ÎNAINTEA RULĂRII FILMULUI.

 

BILETELE SE VÂND ÎN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE!

ACCESUL ÎN SALĂ CU MÂNCARE ȘI BĂUTURI ALCOOLICE ESTE INTERZIS!

VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE!

Cauta

Find more about Weather in Dej, RO
pret-benzina.ro

Trafic web

ROMÂNIA
JUDEŢUL CLUJ
PRIMĂRIA MUNICIPIULUI DEJ
Str. 1 Mai nr. 2, Dej

Telefon: +40 364/ 149 715
Adresa email: cniptdej@gmail.com

Abonati-va la newsletter
CAPTCHA Image [ Different Image ]

Pentru cele mai noi informatii.

www.inforegio.ro
Investim in viitorul tau! Proiect selectat in cadrul Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European pentru Dezvoltare Regionala.
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro

Copyright 2015 - 2018. UAT Dej