+40 364 149 715
 • Romania
 • English
 • French
 • German
Ne găsiți și pe:

Tratament balnear

 • Acasa
 • Structuri de primire turistică
 • Tratament balnear

Parcul balnear Toroc

Parcul balnear Toroc oferă o alternativă avantajoasă din punct de vedere economic la petrecerea unui concediu sau a unui week-end în condiţii optime. Situat în municipiul Dej, într-o zonă cu un peisaj deosebit de atrăgător, parcul dispune de:
- lac cu apă sărată în suprafaţă de 1600 mp
- piscine exterioare cu apă dulce pentru copii şi adulţi
- plajă de nisip amenajată cu şezlonguri, măsuţe şi umbrele
- plajă de iarbă
- locuri de joacă pentru copii
- piscine interioare pentru adulţi şi copii funcţionale tot timpul anului
- căzi de hidromasaj cu apă sărată încălzită
- saună umedă cu cromoterapie
- parcare auto
- terenuri de fotbal, tenis, volei, baschet
- teren de fotbal acoperit, cu gazon artificial
- terasă - restaurant cu bar şi diferite sortimente de mâncăruri şi băuturi
- garderobă, vestiare, dulap de valori

Preţul unui bilet este de 10 lei pentru adulţi şi 5 lei pentru copii. Abonamentul pe o lună de zile costă 80 de lei şi este valabil de luni până vineri. Tot de luni până vineri, după ora 16.00, tariful este de 5 lei.
Programul estival (15 iunie - 30 septembrie) este de la ora 8.00 şi până la ora 20.00. În extrasezon (30 septembrie - 15 iunie) programul este următorul: luni 12.00 - 20.00, marţi - duminică: 10.00 - 20.00.

Adresa: Dej, strada Albastrelelor, nr. 3
E-mail: primaria@dej.ro
Website: http://www.primariadej.ro/ParcBalnearToroc/tabid/179/Default.aspx
Telefon: 0264/ 206.352, 0731.497.833


Staţiunea Băile Sărate Turda

Stațiunea balneoclimaterică sezonieră de interes local Turda funcționează sub numele de Băile sărate Turda și se află la 4 km de centrul orașului Turda. Aceasta este cunoscută ca și microstațiune balneară încă din 1837, dar amenajarea sa în forma actuală datează din perioada interbelică.

Exploatarea sării în apropiere de orașul Turda, împreună cu procesele de carstificare a masivului de sare și alunecările de teren au favorizat în timp formarea unor lacuri pe locul fostelor ocne de sare, lacuri ce sunt folosite în zilele noastre de către populație în scopuri terapeutice sau pentru agrement. Băile sărate Turda beneficiază de un climat cu temperaturi medii anuale de 9 grade Celsius și temperaturi medii în luna iulie de 20 de grade Celsius, iar precipitațiile nu depășesc 600 mm anual. Un alt factor important de cură este reprezentat de apele minerale clorurate și sodice cu o concentrație mare (225 mg/l) care provin din lacurile sărate aflate în stațiune, de asemenea se utilizează și nămolul terapeutic ce se află sub stratul de aluviuni.
La Băile sărate Turda se tratează afecțiunile reumatismale degenerative și abarticulare (artroze, spondiloze, tendinoze), afecțiuni neurologice periferice (sechele după polioneuropatii, pareze), afecțiuni ginecologice (insuficiență ovariană, cervicite), afecțiuni dermatologice (psoriazis), stăari posttraumatice (după entorse, fracturi, luxații).

Tarife - Ștrand Durgău
Adulți - 10 lei/ zi
Copii, elevi, studenți - 5 lei/ zi
Pensionari - 5 lei/ zi
Copii sub 3 ani - gratuit
Tarif unic dupa ora 17.00 - 5 lei

Băile Băiţa

Stațiunea balneoclimaterică Băile Băița este o destinație de vacanță din regiunea județului Cluj, fiind localizată la numai 1 km distanță de Gherla și la aproximativ 43 km de reședința județului, orașul Cluj Napoca. Din punct de vedere geografic, această stațiune se găsește la altitudinea de 257 metri, într-o zonă colinară a Dealurilor Dejului. Cei care doresc să ajungă în această stațiune, fie pentru tratament, fie din diverse alte motive, trebuie să știe că pot ajunge la Băița urmând traseul drumului național DN1 C, fie din Cluj – Napoca, fie din Gherla.
Apele sărate și sulfurose ale zonei au fost descoperite încă de pe vremea romanilor, cele două izvoare minerale hipotermale care se găsesc la Băile Băița fiind recomandate în special celor ce suferă de boli de piele sau boli reumatice. În tratarea diverselor afecțiuni de acest fel, precum și a celor neurologice, cum ar fi parezele ușoare, un important avantaj este reprezentat de proprietățile apelor slab clorurate, slab sulfuroase și hipotone existente în stațiune. Băile Băița beneficiază de instalații pentru băi calde și bazine cu apa minerală în aer liber.  Cauta

  Find more about Weather in Dej, RO
  pret-benzina.ro

  Trafic web

  ROMÂNIA
  JUDEŢUL CLUJ
  PRIMĂRIA MUNICIPIULUI DEJ
  Str. 1 Mai nr. 2, Dej

  Telefon: +40 364/ 149 715
  Adresa email: cniptdej@gmail.com

  Abonati-va la newsletter
  CAPTCHA Image [ Different Image ]

  Pentru cele mai noi informatii.

  www.inforegio.ro
  Investim in viitorul tau! Proiect selectat in cadrul Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European pentru Dezvoltare Regionala.
  Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
  Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro

  Copyright 2015 - 2017. UAT Dej