+40 364 149 715
  • Romania
  • English
  • French
  • German
Ne găsiți și pe:

Pensiunea Giulia

Pensiunea Giulia

Adresa: str. Principală, nr.37 Cășeiu, jud. Cluj, Romania

Telefon: 0754 330 438, 0264209088

Contact: giuliarestaurant@yahoo.com

Număr camere: 4

Locuri de cazare: 8

       Pensiunea Giulia se afla in comuna Caseiu, la 6 km nord- vest de orasul Dej, in zona de confluenta a raului Salatruc cu raul Somes. Teritoriul localitatii este o veche vatra incarcata de istorie, aici fiind descoperit Castrul roman Samum, ridicat in jurul anului 106 e.n. Un alt obiectiv de vizitat in imprejurimi este Castelul Haller din Coplean (secolul al XVIII-lea).

       Inaugurată în ianuarie 2014, Sala de evenimente este situată în Urișor, str. Principală, nr. 37, jud. Cluj. Aceasta se remarcă printr-o notă de eleganță aparte, dispune de 350 de locuri și vă stă la dispoziție, fiind alegerea ideală pentru organizarea celor mai importante, frumoase și de neuitat evenimente din viața dumneavoastră: logodne, nunți, botezuri, aniversări, petreceri .
        Pe lângă amenajarea la cele mai înalte standarde, vă stăm la dispoziție și cu un personal cu înaltă calificare în arta culinară și în servirea ireproșabilă.
Totodată, venim în întâmpinarea dumneavoastră cu o listă de meniuri interesante, sofisticate și diversificate, special concepute pentru evenimente speciale.
     Pe lângă toate acestea, punem la dispoziția clienților o gamă variată de servicii de catering corporate,servicii logistică de evenimente corporate,bucătarii mobile.
     În speranța că veți dori petrecerea evenimentului important din viața dumneavoastră într-o atmosferă caldă și de neuitat, echipa noastră vă așteaptă cu drag.Cauta

pret-benzina.ro

Trafic web

ROMÂNIA
JUDEŢUL CLUJ
PRIMĂRIA MUNICIPIULUI DEJ
Str. 1 Mai nr. 2, Dej

Telefon: +40 364/ 149 715
Adresa email: cniptdej@gmail.com

www.inforegio.ro
Investim in viitorul tau! Proiect selectat in cadrul Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European pentru Dezvoltare Regionala.
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro

Copyright 2015 - 2024. UAT Dej